YUNANİSTAN EKİBİNDEN OKULUMUZA GÖNDERİLEN SÜRPRİZ KARTLAR

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü CineMagic eTwinning projesi kapsamında Serres 4. ilköğretim okulu öğrencilerinden okulumuza kartlar gönderildi.

Türkiye,İspanya, Bulgaristan ve Yunanistan ekipleri CineMagic eTwinning projesini birlikte yürütmektedir.Projemiz çocukların erken yaşta dil öğrenme becerilerini desteklemektedir. Öğrencilerimizin proje tabanlı öğrenme konusunda farkındalık geliştirmesi amaçlanmaktadır.İşbirlikçi öğrenmeler dijital yurttaşllık , teknolojinin verimli kullanımı, güvenli internet web2.0 araçlarının derslerde aktif olarak kullanılması gibi kazanımlar çerçevesinde yürütülmektedir. Projemizle ilgili gelişmeleri okul web sitemizden takip edebilirsiniz.

Teams from Turkey, Spain, Bulgaria and Greece carry out the CineMagic eTwinning project together. Our project supports children's language learning skills at an early age. It is aimed to raise awareness of our students about project-based learning. Collaborative learning is carried out within the framework of achievements such as digital citizenship, efficient use of technology, and active use of safe internet web 2.0 tools in lessons.You can follow our school websites about our project.

10.01.2024 139

10-01-202410-01-202410-01-202410-01-202410-01-2024